Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

η δόλια συνέχεια...

...ο Λουκάς Παπαδήμος είχε τονίσει ότι η συνεργασία των υπουργών και η αλληλεγγύη είναι απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει η ψήφιση της δανειακής σύμβασης και να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου.


από εδώ (για τον προϋπολογισμό)


Ας μου πει κάποιος ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ με την ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; 


...απλά ενώ οι ''αντιπολιτευτικές'' δυνάμεις, ΤΆΧΑ αντιστεκόντουσαν, πλέον συμβάλλουν επί τω αυτώ.  


Σύνταξη σε δοτική. Συνεφώνησαν με την δοτή κυβέρνηση γιατί η δανειακή σύμβαση και η 27η Οκτ εγκαθιστούν επιτροπεία, με σύγχρονη την άρση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελεύθερου (έως πρότινος) ελληνικού κράτους.



(‎27. Συμφωνούμε επίσης ότι διασφαλίζεται στενότερη παρακολούθηση και περαιτέρω επιβολή της νομοθεσίας με τους εξής τρόπους :

α. για τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ στα οποία εφαρμόζεται διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, η Επιτροπή και το Συμβούλιο θα μπορούν να εξετάζουν τα σχέδια εθνικών προϋπολογισμών και μέτρα για την αντιμετώπιση των ανισορροπιών και να γνωμοδοτούν επ’ αυτών πριν από την έγκρισή τους από τα αντίστοιχα εθνικά κοινοβούλια. Επιπλέον, η Επιτροπή θα παρακολουθεί την εκτέλεση των προϋπολογισμών και, εάν απαιτείται, θα προτείνει τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια του έτους:

β. στην περίπτωση αποκλίσεων κατά την εφαρμογή προγράμματος προσαρμογής, θα εφαρμόζεται στενότερη παρακολούθηση και συντονισμός της εφαρμογής του.)


Μια ελευθερία που τελικά, μόνο στην ''φαντασία'' των Ελλήνων ίσχυε, γιατί η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Είναι πικρή η αλήθεια όσο πικρή και μικρόνοη είναι η σημερινή κατοχική πολιτική με τους δοτούς δολίους συνεχιστές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ). 


Από 26 Ιουνίου έχει λήξει η εθνική μας κυριαρχία, όπως είχε υπογραφεί από το 2007 στη Λισσαβώνα... (ρίξτε μια ματιά στον δεσμό, έτσι για εμπέδωση :-| και ''εύχομαι'' να μας πιάσει λύσσα για αυτά τα ανθελληνικά κυβερνώντα καθάρματα...). 

Τι λέμε λοιπόν τώρα για κυβέρνηση ΚΑΙ (τάχα αντιστρατευόμενη και συμφέρουσα στο λαό...) ''αντιπολίτευση'', αλλά και την περιβόητη ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.... Υπό τέτοιες κατοχικές και χειρότερα από αποικίες συνθήκες, ΟΧΙ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου