Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ειδομένη η ειδομένη, από ένα κλικ πιο πάνω...


Αφού ο σύριζα έστειλε τον κουρουμπλή να δει, ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει στην ειδομένη… χωρίς να υποτιμούνται τα λοιπά αισθητήρια του ανθρώπου, η κατάσταση μας ωθεί να δούμε κι εμείς την ειδομένη από άλλο αισθητήριο, που θα ενημερώσουν την ‘’τύφλα’’ μας, ότι κάτι άλλο συμβαίνει μέσα σε όλην αυτήν την επιβεβλημένη θεατρική σκοτεινιά στο στημένο σκηνικό.

Όσοι θεωρούν τα γενόμενα, καλά και ωραία και λογικά, ας μην κάνουν τον κόπο να σπαταλήσουν τον χρόνο τους διαβάζοντας το παρόν. Αν όμως όχι, ας δούμε τι πρέπει και τι μπορούμε να κάνουμε.



Ανήκουμε όλοι εμείς οι Έλληνες - καλώς ή κακώς γεννηθέντες σε αυτόν τον τόπο και όχι μόνο γεννηθέντες, αλλά αναγεννηθέντες και καλώς μπολιασμένοι με τα ιερά της φυλής μας - σαν κύτταρα μέσα στο σώμα της.  

Όλοι οι Έλληνες με άτονη ή έντονη την εθνική συνείδηση, μέσα στο κράτος λειτουργούμε, όπως σε ένα σώμα. Υπηρετούντες και εξυπηρετούμενοι.

Και παρατηρούμε (όσοι παρατηρούν) ότι το ''σώμα'' της Ελλάδος τώρα στα έσχατα, γέμισε με μικρόβια... που δεν μετέχουν των αγωγών της, ούτε των ζωτικών εργασιών των οργάνων της. Δεν εργάζονται, δεν το συμπονούν, το αντιστρατεύονται, παρασιτικώς διαβιούν, θέλουν να αλλάξουν την δομή του, το πιστεύω του, την ζωή του... και πέραν όλης αυτής της επιδρομής εθνών, τα δικά της κύτταρα, ζαρωμένα προσκαρτερούν υγεία. Μερικοί καλώς και ΖΩΗ...

Σε έναν φυσιολογικό και υγιή (κατά δύναμιν) οργανισμό, λειτουργεί η προσοχή και προσευχή. Η παρατήρηση, πληροφόρηση τι είναι βλαβερό για το σώμα (περιοριζόμαστε σε αυτό και δεν επεκτεινόμαστε στην λογική έρευνα και εξ αυτής άμυνα στο τι είναι βλαβερό και στην πολύ πιο ουσιώδη ψυχή, για να μην πλατιάσουμε). Εκ της πληροφορίας προχωράμε στην ενημέρωση και ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων που θα μπορούσαν να διασφαλίσουν υγεία και ποιότητα του σώματος μέσα στο οποίο φιλοξενούμαστε, ανήκουμε, ζούμε.

 

Έχει γίνει κατάληψη της αίθουσας (ή άλλοι θα λέγανε του θαλάμου) επιχειρήσεων... από ομάδα (αχαρακτήριστη). Οι δε ''εντολές'' όμοιες σε αναλογία όχι μόνο καρκίνο, αλλά και aids... 

 

περί AIDS και της πνευματικής του αναγωγής...


Αυτό που έχει ανάγκη η χώρα ΤΩΡΑ, είναι η ενεργοποίηση των αντισωμάτων (που μόνο σε χρόνους μη προσβολής είναι ανενέργητα...). Αντισώματα, είναι ο στρατός, αντισώματα έχει μέσα του ο καθένας που προσβαλλόμενη η πατρίδα η πίστη η οικογένεια, καταπατούμενοι αυτοί οι ιεροί ‘’χώροι’’, η μη ενεργοποίησή τους έχει ως αποτέλεσμα την συνέργεια στο επιτελούμενο με δολιότητα εθνομηδενιστικού και αντιανθρώπινου εγκλήματος, παρά το πρόσχημα της ‘’ανθρωπιάς’’.

Όχι μόνο ο στρατός, αλλά και ο καθένας όταν φτιάχνει χοτ σποτ αγαπουλίστικα και υπάκουα στην ΜΚΟ κυβέρνηση, που πριμοδοτείται και καθορίζονται οι ενέργειές της από σόρος κ.α. ανθέλληνες, αντιχρίστους και απανθρώπους ή και στην αδιάκριτη υπερεθνική (τάχα) Εκκλησία, ΣΥΝΕΡΓΕΙ στην καταστροφή του σώματος που τάχα αγαπά.

Σκοπός, να σταματήσει πλέον να επιτρέπει την αδιάκριτη και άναρχη και αθρόα είσοδο ξένων και βλαβερών σωματιδίων στο σώμα το οποίο υπηρετούν...

Οι προσμίξεις γαιών και ‘’ερωτοτροπίες’’ της μονάδος άνθρακος (που είναι ο άνθρωπος) τον καταντούν κάρβουνο για κάψιμο, σε σχέση με την επιβαλλόμενη (από ηθικής και εθνικής – όχι εθνικιστικής – επόψεως) καθαρότητα και μη συμμετοχή / οικείωση με όλην αυτήν την λάσπη, για να αναδειχθεί ως οφείλει στον εαυτόν της και τα παιδιά της, σαν αδάμα (διαμάντι)*.

Ο εμφωλεύων δράκων στην κοιλία (και υπογάστριο) εντοπιζόμενος στον ομφαλό, περισφίγγει την καρδίαν.




Το κενό εξάκτινο, στην παγκόσμια αναγωγή του, ως σιωνισμός με τα κενά σχέδιά του, περισφίγγει την ουσία και ‘’ιερό θάλαμο’’ στην κεφαλή**, προσωπικά και συλλογικά, τον ισχυρότερο εχθρό του που θέλει να κατακρημνίσει. Την ορθόδοξη Ελλάδα) τυφλώνοντας το όμμα, πολεμώντας το ΦΩΣ. Είναι τα μονοδιάστατα σε πληροφόρηση χοϊκά αισθητήρια που αδιαφορούν ή πολεμούν την πνευματική ουσία, που μπορεί να θεαθεί μόνο αν αποσυρθεί η λάσπη, μόνο αν γίνει ο άνθρωπος καθαρός και διαφανής.

Στα σχόλια επί συμβολισμών, οίκων και χαιρετισμών της αγιογραφίας ‘’Ρόδον το Αμάραντον’’ - 1865 θα δείτε την καλή προοπτική και τον τρόπο νίκης του Ενός ενάντια στο κενό περιβάλλον. (εκεί στο ‘’π’’). Τον πρώην ‘’περι-ούσιο’’ vs Την Ουσία.

Θέλει και ερώτημα που να συνταχθούμε και υπέρ ποίου να πολεμήσουμε;

Η καλή μας Παναγία συμπολεμεί (ενεργεί δια του παρακλητικού). Είναι ήδη στο τιμόνι της πατρίδος, όπως ανέφερε ο αγ.Παΐσιος σε έναν αξκό της αστυνομίας, παρότι ‘’φαίνεται’’ ότι έχουν καταλάβει τον θάλαμο επιχειρήσεων, αντάρτες.    

---

 


 



Κι αφού ήρθε η πρόταση (δια λόγου εκ Λόγου) στο φως, εμείς να μείνουμε στο σκοτάδι; Να μην την ‘’ακούσουμε’’ ; να μην την ‘’δούμε’’ ;

Αυτοκρατορίες από αρχαιοτάτων έσπασαν τα μούτρα τους σε αυτά τα ιερά χώματα. Ήρθε στο κατώφλι μας κι είναι εντός των τειχών ο εχθρός. Έχουμε χρέος για τον άνθρωπο της επόμενης γενεάς. Για σύμπασα την ανθρωπότητα που μας κοιτάει στα μάτια.

Ας μην τους απαγοητεύσουμε, ας μην στεναχωρήσουμε την καλή μας Παναγία.   

Σα μέγγενη (αγκυλωτός σταυρός***) βάλθηκε ο κόσμος να συντρίψει την Ελλάδα. Έλεγε ο άγιος:


Πάλι έλεγε, πως στα παληά χρόνια, το 40, γινόσουν ήρωας αν δεν έλεγες καλημέρα στον κατακτητή γερμανό. Τώρα για να γίνεις ήρωας πρέπει να μην λες καλημέρα στον διάολο… Τόσο έχει ενταθεί και πνευματικοποιηθεί ο αγώνας. 

Σαν πνευματικός αγώνας, θέλει ΤΩΡΑ τα αντίστοιχα όπλα, που υποκινούν τους όποιους εχθρούς βάλθηκαν να εκτελέσουν το τελικό σχέδιο. Κι ενώ παληά, πρώτα ήταν τα φυσικά όπλα που αντιστεκόντουσαν τα αντίστοιχα, ήρθε η ώρα να ‘’πιάσουμε’’ τα διαχρονικά τέλεια όπλα που σταματούν τις επιθέσεις (και επιδρομές εθνών) εν τη γενέσει τους, εξουδετερώνοντας τους αοράτους αλλά υπαρκτούς υποκινητές των ορατών υποκινουμένων, ανεξομολόγητων, απροσεύχητων και ακοινώνητων εχθρών που τους έχουν δώσει δικαιώματα.

Αυτά είναι και τα όπλα. Εξομολόγηση (σαν φλέβα) Θεία Κοινωνία (σαν αρτηρία) μετάνοια και προσευχή (σαν νεύρο). 

Αγωγοί που αν αναπτυχθούν σε ολόκληρο το κράτος από τα μέλη/κύτταρα, και ισχύσουν στο νοσούν σώμα της Ελλάδος, το έθνος ΚΑΙ κράτος, δι ευχών και σκέπης Της Παναγίας, θα σωθεί. 

Δεν θάθελα να διανοηθώ άλλη επιλογή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου