Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

“Θέλω να δω Έλληνες να κυβερνούν Έλληνες”. Μία ξεχωριστή πρόταση για “συγκυβέρνηση”.


Γράφει ο Γιώργος Άναξ
Τελευταία, όλο και πληθαίνουν οι φωνές σχετικά με την επικείμενη συγκυβέρνηση των κομμάτων. Πως και ποιοι όμως θα επωφελούντο από μια τέτοια κατάσταση και ποιες είναι οι συνέπειες για όλους εμάς;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία. Δεν λέω προεδρευομένη, μιας και ο πρόεδρος, λάμπει διά της απουσίας του ανελειπώς.
Για να συντηρηθεί το σύστημα, χρειάζονται ψηφοφόροι, δηλαδή εμείς. Ο απλός λαός. Το εκλογικό σώμα.
Για να παίρνουν τις ψήφους μας, χρησιμοποιούν όλες τις απαραίτητες μεθόδους που χρειάζονται, όπως για παράδειγμα το ψέμμα και τον αποποσανατολισμό.
Στην παρούσα φάση, όπου υπάρχει και η αφύπνηση του μεγαλύτερου μέρους του Ελληνικού λαού, οι χειρισμοί που κάνουν οι πολιτικοί μας, είναι αριστοτεχνικοί.
Είπαμε. Είναι όλοι τους εντολοδόχοι και μεθοδεύουν συνολικά το ξεπούλημα της χώρας μας.
Τι κάνουν λοιπόν:
Παραιτείται ο Καραμανλής, πάμε σε εκλογές, τις κερδίζει με ψέμματα ο Παπανδρέου, μας οδηγεί στο ΔΝΤ, βυθιζόμαστε καθημερινά στην μαύρη τρύπα της οικονομίας κι όλοι βρίζουμε την κυβέρνηση του Πασοκ. Στο θέμα του μνημονίου, δεν ψηφίζει η ΝΔ, η οποία όμως ψηφίζει τον εφαρμοστικό.
Ένα χάος. Είναι χάος όμως ή μέρος του σχεδίου;
Αν το η ΝΔ ψήφιζε το μνημόνιο, είμαι σίγουρος πως γνώριζαν την αντίδραση του κόσμου και την φοβήθηκαν. Όμως το μνημόνιο με κάτω των 180 ψήφων, είναι ακόμη ΑΚΥΡΟ.
Πως θα το κάνουν νόμιμο; Θα πρέπει να το ψηφίσουν κι άλλοι. Πως να το ψηφήσουν όμως όταν ξέρουν ότι θα χάσουν τους ψηφοφόρους τους;
Γι’ αυτόν τον λόγο δεν έγινε η συναίνεση όταν ετέθη ως ζήτημα.
Τώρα όμως με την συγκυβέρνηση;
ΠΑΣΟΚ: Θα φανεί και ως σωτήρας. Να, δεν το λέμε μόνον εμείς. Όλοι τα ίδια λέμε. Είμαστε κυβέρνηση εθνικής ενότητος.
ΝΔ : Θα μπει κι αυτή στην πολιτική σκηνή και θα συναινέσει σε όσα χρειάζονται τα παγκόσμια αφεντικά, για να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα. Θα φάνε κι αυτοί με την δικαιολογία ότι έτσι σώνεται η πατρίδα μας.
ΛΑΟΣ: Επιτέλους μια καρέκλα για τον γραφικό της πολιτικής. Τον περιστερώνα της ορθοδοξίας, τον αριστοτέχνη της πολιτικής κωλοτούμπας, τον εφευρέτη της έννοιας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ.
ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ: Όπου δυο κι εμείς τρεις. Ευκαιρία να συμβάλλει στην αντιλαϊκή πολιτική ενάντια στο καπιταλιστικό κατεστημένο, που μέσα από την λαϊκή πάλη, θα δώσει γροθιά στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και άλλλες τέτοιες χαζομάρες, ενώ παράλληλα, θα ψηφήζει ναι επι της αρχής σε όλα.
ΝΤΟΡΑ : Ευκαιρία να πάρει κι αυτή ένα κομμάτι σάρκας. Από την πολιτική απομόνωση, στο προσκήνιο.
ΕΕ – ΔΝΤ : Ευκαιρία να κερδίσουν την συναίνεση των 180 ψήφων. Τώρα μπορούν να το κάνουν. Θα είναι καλό για την πατρίδα. Θα το απαιτήσει και η τρόικα για την επόμενη δόση…. Τι να κάνουμε;
Κι εμείς; Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ; ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ; Εμείς που μας λένε ότι μαζί τα φάγαμε και τώρα δεν έχουμε όχι υγεία. όχι παιδεία, όχι οικονομία, όχι συντάξεις, όχι σύνορα, αλλά ούτε καν κράτος και παραχωρούμε με το έτσι θέλω την εθνική μας κυριαρχία;
Εμάς ποιος μας λογαριάζει; Δεν θέλουμε συγκυβέρνηση, Ούτε εκλογές θέλουμε όμως.
Και τότε τι θες ρε μεγάλε θα μου πείτε.
Θέλω να δω Έλληνες να κυβερνούν Έλληνες. Με δικαιοσύνη και ισότητα. Όχι πια προδότες και ξεπουλητάδες.
Κάνω πρόταση:
Ο Πάνος Καμμένος να παραιτηθεί από μέλος της ΝΔ και να δημιουργηθεί φορέας που θα φέρει την κατάσταση στα χέρια μας. Χρειάζεται κάποιος με γνώσεις και όλοι οι αφυπνησμένοι Έλληνες. Όλοι μαζί. Είναι ηλίου φαεινότερον πως είμαστε πολλοί. Είμαστε όμως μονάδες και το σύστημα είναι απόλυτα οργανωμένο. Χρειάζεται ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.
Όλοι ξανά στους δρόμους, αλλά όχι βόλτα το απόγευμα. Όλοι μαζί – Όλη την μέρα – Κάθε μέρα – Μέχρι να τους συλλάβει η αστυνομία για εσχάτη προδοσία.
Καλώ την ΟΛΥΜΠΙΑ να κρατήσει για 2 μέρες την ανάρτηση και ΟΛΟΥΣ όσοι δεν σκέφτονται πλέον κομματικά, να την υπογράψουν και να πάει στον αποδέκτη της δυνατή και με πλήθος.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Καλώ τον Πάνο Καμμένο, να υιοθετήσει μια πιο δυναμική στάση. Υπάρχει ο πυρήνας, Χρειάζεται μόνο μια μικρή κινητοποίηση και οι εξελίξεις θα πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

anax@hotmail.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου